Duo fiets


Maandag 26 oktober om 14:30uur is er een verrassing voor de bewoners van het Zonnehuis in Beekbergen.

Er wordt namelijk door de Vrienden van het Zonnehuis een nieuwe DUO fiets geleverd!!!!

Het samen fietsen combineert bewegen met een stukje positieve aandacht, met buiten zijn en met contact met familie en/ of vrijwilligers. Een DUO fiets is een meerwaarde voor alle bewoners van het Zonnehuis op de woonafdelingen en voor de dagactiviteiten. Al jaren maken we op het Zonnehuis gebruik van een duo fiets maar deze is helaas te oud en vraagt teveel onderhoud.

De aanschaf van de fiets valt niet in de zorgbudgetten van de overheid. Het is iets waar de Vrienden van het Zonnehuis (onder andere) op vele evenementen poffertjes voor bakken. Helaas is het zo dat door Corona nagenoeg alle evenementen zijn afgelast en er komt er niks bij in het spaarpotje van de Vrienden.

Toch willen we als Vrienden van het Zonnehuis voor bewoners deze leuke en positieve aankopen blijven doen. En daarbij hebben wij u hulp nodig door middel van een gift.

Dit kan door een bijdrage te doen op IBAN nummer:
NL25 RABO 0336 7270 54.
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de huidige moderne middelen: scan met behulp van de camera van uw mobiele telefoon de bijgevoegde QR Code (hiervoor dus NIET uw bank-app openen, maar uw camera aanzetten).

U mag natuurlijk zelf de hoogte bepalen van uw gift. Ook kunt u doneren via onze website:

DonerenOp de website ziet u meer projecten die in het verleden mede mogelijk zijn gemaakt door de Vrienden van het Zonnehuis. Zoals u van ons gewend bent zullen de Vrienden die maandagmiddag ook weer poffertjes bakken voor de bewoners en zal er een drankje worden aangeboden. De festiviteiten zullen uiteraard plaats vinden rekening houdend met de corona maatregelen.